Kinderoppasdienst Nieuwe tarieven vanaf 01.01.19

Al jaren bouwt de Gezinsbond aan een betaalbare en betrouwbare babydienst. Daar gaan we prat op . Om ook in de toekomst gemotiveerde en kwaliteitsvolle babysitters aan te blijven trekken , passen we op 01 Jan 2019 onze prijzen aan . Als sociale organisatie kiezen we voor een toegankelijk, aanvaardbaar tarief .

Tot 31 december 2018                       Vanaf 1 januari 2019
Uurtarief 4,00 euro                              5,00 euro
Minimumtarief 8,00 euro                10,00 euro
Overnachting 20,00 euro                25,00 euro
Credit voor de verzekering
(1 per oppasbeurt) 1,50 euro        2,00 euro

Credits die je tot 31 december 2018 aankocht aan het oude tarief, kan je zonder problemen verder blijven gebruiken. Er komt geen toeslag bij.

Waarom kiezen voor kinderoppasdienst.be?

• Betrouwbaar en kwaliteitsvol: elke babysitter heeft een infogesprek met onze plaatselijke vrijwilliger gehad. Onze babysitters en plaatselijke coördinatoren worden begeleid en opgevolgd.
• Goed verzekerd: zowel de oppas als jouw kind(eren) zijn verzekerd voor materiële én lichamelijke schade en voor burgerlijke aansprakelijkheid. De babysitter is ook verzekerd voor verplaatsingen te voet of met de (brom)fiets.
• Een menselijk aanspreekpunt: de plaatselijke vrijwilliger helpt je bij de keuze van de juiste babysitter en staat paraat bij vragen en problemen.

Tips voor gebruik van de website

• Vraag in eerste instantie enkel in je eigen gemeente een oppas aan. Zo is de verplaatsing voor de oppasser beperkt.
• Afhankelijk van de tijd tot de afspraak worden bij ‘een aanvraag naar alle oppassers’ de beschikbare/gekende oppassers aangeschreven. Bij annulatie door de oppasser wordt de aanvraag automatisch opnieuw gelanceerd naar deze groep.
• Stuur je een aanvraag naar gekende oppassers? Dan schrijft de module enkel de oppassers aan die je zelf selecteerde. Volg hun reactie op via de website. Als de aangeschreven oppassers niet kunnen, dan stopt de vraag. Je dient dan zelf stappen te zetten als je toch nog een oppas wenst.
• Je kan een aanvraag bijsturen via het detailoverzicht (bv. tijd aanpassen, andere oppassers aanschrijven).