LID WORDEN

Word jij ook een van ons?

 

Voor 42 euro (tarief 2021) wordt jouw gezin lid en geniet je van onze unieke ledenvoordelen en diensten. Je ontvangt dan ook om de veertien dagen onze gezinskrant ‘De Bond’ in de bus. En dankzij jouw steun kunnen wij de belangen van de Vlaamse gezinnen verdedigen.

De leden die al betalend lid waren in 2020 krijgen als tegemoetkoming voor de corona crisis 5 euro korting, op de spaarkaart ,als ze hun lidgeld vernieuwen !

Ben je net ouder geworden?

Als je nog nooit eerder lid was en je bent net ouder geworden, dan heb je recht op een gratis kennismakingslidmaatschap.
Meld hier de geboorte van je kindje.

Lidmaatschap voor kwetsbare gezinnen

De Gezinsbond werkt samen met het Fonds Vrijetijdsparticipatie en met OCMW’s.
Klik hier voor meer info.

Hoe lid worden?

Vul onderstaand contactformulier in , en wij zullen je vanuit onze afdeling zo vlug mogelijk contacteren .

[contact-form][contact-field label=’Naam en voornaam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’straat en nummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’gemeente en postnummer’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’tel nr’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’gsm’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’aantal gezinsleden’ type=’text’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’uw vraag ‘ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

required : verplicht veld

afdeling dadizele