PUBLICATIES

Publicaties en magazines

​​Jaarlijks brengen we meerdere publicaties en magazines uit.

Elke veertien dagen valt ‘De Bond‘ in je bus, onze gezinskrant vol interessante artikels, tips en weetjes, info over leuke uitstapjes voor het hele gezin…

Ben je pas mama of papa geworden? Dan kan je de gratis reeks ‘Brieven aan Jonge Ouders’ (0-3 jaar) aanvragen. Voor ouders met tieners tot 17 jaar is er ‘BOTsing‘. Onze ‘Brief aan Jonge Grootouders’ inspireert grootouders bij de opvoeding van hun kleinkinderen.

En in onze gezinspolitieke ‘Focus’ richten we de schijnwerpers ​op hete hangijzers. Ook bieden we eenmalige publicaties die tijdelijk of tot einde voorraad verkrijgbaar zijn.

 

 

Skip Navigation Links

De Bond

De Bond: veertiendaagse gezinskrant voor gezinnen in Vlaanderen

‘De Bond’ is het ledenblad van de Gezinsbond. Als je lid bent van de gezinsbeweging krijg je deze gezinskrant om de veertien dagen in de brievenbus. Er is zowel leesstof over kinderen, tieners, opvoeding en school als sociale, culturele en milieugerichte informatie. ‘De Bond’ vertaalt ook de opvattingen van de Gezinsbond naar een breed publiek en geeft achtergrond bij de hete gezinspolitieke hangijzers. Op de regionale bladzijden staan de vele activiteiten van gewesten en afdelingen vermeld.

Wil je zelf met je verhaal in de Bond verschijnen? Dat kan! Kijk voor meer informatie op Mijn Gezinsbond, mijn verhaal.

Door lid te worden van de Gezinsbond krijg je de gezinskrant automatisch thuis bezorgd. Wil jij ook graag ‘De Bond’ lezen? Klik hier om lid te worden van de Gezinsbond.
Leden kunnen de Bond ook digitaal lezen.

Wil je weten wanneer de Bond verschijnt? Hier vind je de verschijningsdata.

Contact

Wil je mailen met de Bond, een antwoord op de puzzel of rebus doorsturen, of een advertentie of zoekertje plaatsen? Hier vind je de contactgegevens.

Klik op een cover van De Bond voor een korte inhoud van de laatste drie edities.

afdeling dadizele