OVER ONS

bestuur dadizele
groepsfoto bestuur 2017

De Gezinsbond is er voor jou!

De Gezinsbond is pluralistisch en democratisch samengesteld en zet zich in voor alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. We verdedigen de belangen van de gezinnen, los van religieuze, ideologische of politieke opvattingen en los van de samenstelling van het gezin (grote en jonge gezinnen, grootouders, gezinnen met veel of weinig kinderen, éénouder-gezinnen, gehuwden of samenwonenden, nieuw-samengestelde gezinnen, enz.).

Wij met onze plaatselijke afdeling proberen ieder jaar een programma vol diversiteit  samen te stellen waarin jong en oud, gezinnen met kleine of grote kinderen, steeds hun gading kunnen vinden . Je kan onze activiteiten nakijken en eventueel downloaden als pdf .

Voorstellen zijn steeds welkom . Wens je echter actief mee te werken aan de groei van onze beweging, en samen met ons nieuwe initiatieven uit te werken, neem gerust contact op met onze voorzitter of secretaris .

Visie

Vanuit deze visie trachten we de Gezinsbond bereikbaar te maken voor alle gezinnen, ook de meest kwetsbare. Kinderen komen bij ons op de eerste plaats. We ijveren voor blijvende erkenning en waardering van het gezin als hoeksteen van onze samenleving.
Onze werkterreinen: dienstverlening, sociaal-cultureel werk en verenigingsleven, gezinspolitieke acties.
De Gezinsbond kan rekenen op de steun van 260 000 leden-gezinnen, van 13 500 vrijwilligers in de bestuursorganen en +/-200 personeelsleden.

 

 

afdeling dadizele