HEROPSTART

Net zoals bij de meeste verenigingen heeft de corona crisis ook de Gezinsbond parten gespeeld . Sinds de lockdown hebben we de meeste verstandige beslissing genomen met het oog op de gezondheid van onze leden , om ALLE activiteiten “on hold ” te plaatsen .

Vandaag, nu de pandemie enigszins ondere controle is, kunnen we voorzichtig enkele activiteiten terug opstarten .

Sinds Maandag 8.06 is het terug mogelijk te sporten in de sportscheure, nijverheidslaan, waar onze badminton spelers actief zijn .

En onze turn(er)sters zijn na de periode van online beweging met Youri, terug gestart in de Basisschool , Ledegemstraat .

Beide activiteiten gaan terug door , rekening houdend met de opgelegde beperkingen . (afstand houden, ontsmetten materiaal , indien mogelijk buiten activiteit ) .

Mensen die interesse hebben om één van deze sporten met ons te beoefenen, louter op vriendschappelijk niveau, kunnen zich nog steeds aansluiten . Daarvoor kan je contact opnemen met ons secretariaat, Dirk Vandenbroucke , Guido Gezellelaan, 25, Dadizele op 056.50.96.79

We willen wel nog eens de nadruk leggen op de rest van ons jaarprogramma 2020 . Daar waar ook wij in het voorjaar in ons krantje “dasBondig ” enthousiast onze nieuwe activiteiten voorstelden, moeten we helaas een groot aantal activiteiten verschuiven naar volgend jaar .

De busreis naar Rijsel, de disco for kids, het grote feest op 11.10, worden allemaal verplaatst naar 2021 .

Voorlopig, gezien we de beperkingen kunnen naleven, blijven de cursussen Smartphone en I-phone wel op het programma staan, tenzij een nieuwe golf van besmettingen zou uitbreken uiteraard .

Onze jaarlijkse activiteit rond St Maarten, en de huisbezoeken met de Sint blijven ook op het programma staan .

Onze kinderoppasdienst, draait weer op normaal toerental . Onze kinderoppassers staan te trappelen om terug een steun te zijn voor je gezin .

Wij hebben tijdens de lockdown en met de beperkingen in het achterhoofd gemerkt dat heel wat jonge gezinnen nood hebben aan gezonde, creatieve activiteiten, dicht bij de deur . U, die creatieve voorstellen heeft, of die zelf met een paar koppels , dergelijke activiteiten wil organiseren, daarvoor kunnen wij als gezinsbond een grote hulp zijn . Indien je een plan hebt, om een kinderzoektocht, of een beertjeswandeling, of wat dan ook, te organiseren, of een spelnamiddag voor het gezin, een wandeltocht, een fietstocht, aarzel niet om contact met ons op te nemen . Wij staan steeds open voor nieuwe voorstellen, voor nieuwe vrijwilligers . (Vandenbroucke Dirk , 056.50.96.79 )

De voorzitter

Johan Vandecasteele