MET EEN TOERISTISCH TREINTJE OP BEZOEK IN DE ZEBOEHOEVE 05.05.2019

Nog enkele plaatsen beschikbaar !

De Gezinsbond Dadizele bezoekt de mini-zeboehoeve te Wervik op 05.05.2019 . Wij doen dat niet zomaar ! We starten aan het pc, Ridder Jan laan, met ons toeristisch treintje, richting Wervik, waar we te gast zijn bij Pieter Vercruysse, in zijn vrije tijd gepassioneerd door dit speciale ras , de Mini-zeboe . We krijgen een rondleiding, met de deskundige uitleg , we bieden een drankje aan na de rondleiding, en vertrekken dan richting de Geluwebroekhoeve, waar we vergast worden op een fantastisch lekkere verwenkoffie voor de ouders, grootouders, en voor de kinderen staat er een heel lekker verwenbordje klaar met de zoete zonde .

Opgelet : Aan de rit met het treintje , en het bezoek aan de beide stopplaatsen, hangt ook een wedstrijd vast . Elk gezin dat meereist krijgt de kans om mee te doen aan deze (gratis ) wedstrijd waarbij wij een kinderfiets als prijs kunnen aanbieden ! (Deze is zoals jaarlijks geschonken door Fietsen Peter Roelens ) . Op het eind van de rit, nadat je alle info van onderweg netjes in je brein opgeslagen hebt, krijg je een aantal vragen voorgeschoteld ,waarmee je punten kan scoren voor onze prijskamp .


Inschrijven kan nog ! De interesse is groot ! Bel naar ons secretariaat , Vandenbroucke dirk ,vöör inschrijving !