Bezoek aan de brandweer te Moorslede 09.03.2019

Onze gezinsbond, afdeling Dadizele bezocht vandaag in groep, de brandweerkazerne van Moorslede . Naast de deskundige uitleg die we kregen over het materiaal, de werking van de brandweer , mochten de jongste deelnemers genieten van een zitje in de interventiewagen, mochten de kledij van de brandweer aantrekken, en mochten ook eventjes de spuitslang hanteren .

Een geslaagde namiddag !

we kregen uitleg over het massaal materiaal aanwezig in de interventiewagen
Tijdens ons bezoek werd het echte werk van de brandweer plots heel echt, toen een oproep binnenkwam van een brand . De vrijwillige brandweermannen van dienst, waren een paar minuten ter plaatse in de kazerne en klaar om de interventie uit te voeren !

Respect voor het werk van de brandweer !

Deelnemers aan het bezoek kunnen zich steeds melden via johanvdc@telenet.be om per email ( Wetransfer ) de foto’s te bekomen van deze activiteit .