Familievoorstellingen CC DE STEIGER MENEN

Familievoorstellingen CC De Steiger

Muziektheater De Kolonie MT: “Manneke Tap31/10/2017   om 16.00u. in de Studiol

Familievoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar

Max is een jongen van acht zonder superkracht. MannekeTAP is een klankrijke, ritmische muziektheatervoorstelling met weinig

woorden, op maat van het jongste publiek. Voel je het ritme van het tappen al?

MannekeTAP is een eenzaam, beetje stuurs mannetje, dat elke dag dezelfde routines volgt: opstaan, kopje koffie drinken, krant lezen, turnoefeningen doen …

Een vinger tikt. Een voet haalt uit. Voelt hij daar het ritme van het tappen weer? MannekeTAP is een klankrijke, ritmische muziektheatervoorstelling met weinig woorden, op maat van het jongste publiek. Voel je het ritme van het tappen al?

 

EXTRA: 2-daagse workshop poppen maken en bespelen. Prijs: € 32,00

Fabuleus/ Ballet Dommage: “Klutserkrakkekilililokatastof”

02/12/2017   om 15.00u. in de Studio

Familievoorstelling voor iedereen vanaf 6 jaar.

 

Komt dat zien! En oefen alvast op de meest onuitspreekbare titel van het jaar. Het is je enige kans om een stoeltje te veroveren voor dit wereldschokkend, verbluffend en nooit, never, ever eerder vertoond spektakel!

Klutserkrakkekilililokatastrof schippert tussen een zigeunerverhaal, Tom & Jerry, een Spaans-Italiaanse telenovelle en het Eurovisiesongfestival. De aanstichters van deze vrolijke chaos zijn twee personages met een niets ontziende passie voor het podium.

 

Kaarten voor beide voorstellingen: € 8,00 – € 7,00

Leden van de Gezinsbond krijgen € 2,00 per ticket terug op hun gezinsspaarkaart (niet voor abonnement of bij andere korting)

Méér info: www.ccdesteiger.be