Griezel mee met de gezinsbond op de griezeligste gezinsdag in Bobbejaanland

Klaar voor het spannendste en leukste gezinsfeest van het jaar? Griezel op zaterdag 21 oktober mee met de Gezinsbond in Bobbejaanland. Tal van attracties zoals Kinderland, Mount Mara en Naga Bay steken dan tijdelijk in een gezinsvriendelijk halloweentintje.

De hele familie, van de allerkleinsten tot de grootouders,
leeft zich uit op de Griezeligste Gezinsdag!

Door de exclusieve kortingen, speciaal voor leden van de Gezinsbond, kan je je lidgeld in één dag helemaal terugverdienen. Je betaalt slechts 19 euro i.p.v. 36 euro voor een toegangsticket. En 15 euro i.p.v. 36 euro voor kinderen van 4 t.e.m. 13 jaar. Kinderen t.e.m. 3 jaar mogen gratis binnen.

Dankzij onze partners van de Griezeligste Gezinsdag, kunnen we je heel wat leuke extra’s bieden:
• Kom verkleed als tovenaar, heks of een ander halloweenfiguur. Spot onze fotograaf je? Dan krijg je misschien een spannende prijs!
• Doe mee aan onze zoektocht en maak kans op gruwelijk goede boekenpakketten.