Haal meer uit je lidkaart !

Na 2 maanden vakantiepret zijn de batterijen weer opgeladen. We beginnen vol energie aan een nieuw schooljaar. Een schooljaar mét korting via je lidkaart van de Gezinsbond!

Hoe meer je je lidkaart gebruikt, hoe meer korting je bij elkaar spaart. Zodra je 10 euro of meer hebt gespaard, kan je dit spaartegoed gebruiken om nieuwe aankopen te betalen.
Je lidgeld is dus zo terugverdiend!

Toffe schoolspullen

Een nieuw schooljaar? Tijd om de boekentas te vullen met toffe schoolspullen! Pennen, kleurpotloden, stiften, pennenzakken, mappen… Je vindt ze allemaal bij Standaard Boekhandel. Als lid van de Gezinsbond ontvang je, naast de 5 % spaarkorting op boeken, ook het hele jaar door 10 % spaarkorting op alle papier- en schrijfwaren.

Met de bon uit ‘De Bond’ van 25 augustus (p. 21) profiteer je bovendien nog tot het einde van dit jaar van maar liefst 15 % spaarkorting op papier- en schrijfwaren.
Spaarkorting bij Standaard Boekhandel

Taaluitwisseling via Swap-Swap

Frans leren was nog nooit zo leuk. Swap-Swap, een online dienst voor taaluitwisselingen, maakt jongeren enthousiast voor de andere landstaal. Op het platform ga je op zoek naar een Swap-gezin dat bij je past. Heb je een goed gevoel bij een bepaald gezin? Dan wissel je contactgegevens uit om elkaar beter te leren kennen. Je bepaalt helemaal zelf waar je tiener terechtkomt.

Als lid krijg je 20 euro spaarkorting op je inschrijving van 50 euro. Dit geeft je recht op 6 maanden toegang tot de database.
Vind een Swap-gezin

 

Voordelig naar school

Maken je kinderen ook gebruik van het openbaar vervoer?

Bij je lokale Gezinsbondafdeling krijg je 10 % spaarkorting op een 10-rittenkaart van De Lijn voor tram of bus en 5 % spaarkorting bij aankoop van een Go Pass, Rail Pass (1ste of 2de klas) of Key Card ( 2de klas) van de NMBS.
Krijg korting op openbaar vervoer

Met korting naar de bioscoop

Nood aan ontspanning? Plan dan eens een bezoekje aan de bioscoop. In de plaatselijke verkooppunten van de Gezinsbond kan je bioscoopcheques met spaarkorting kopen voor Kinepolis en de regionale bioscopen UGC Antwerpen, Siniscoop, Cityscoop Roeselare, Studio Koksijde, Euroscoop Genk/Lanaken/Maasmechelen, Utopolis, Ciné-Aalst, Bioscopen Focus Geraardsbergen en Sphinx Cinema Gent.

Deze cheques kan je aan de kassa van de bioscoop inruilen voor een filmticket naar keuze.

Je kan je Kinepolis-cheques met korting ook online bestellen.
Tot 2 euro spaarkorting per bioscoopcheque

 

Goed om te weten
In het kader van een vlottere dienstverlening en uitbreiding van de ledenvoordelen met spaarkorting, investeert de Gezinsbond in zijn serverpark. Hierdoor zullen vanaf dinsdag 12 september om 19 uur tot uiterlijk woensdag 13 september om 12 uur bepaalde functies tijdelijk niet beschikbaar zijn.

In die periode is het niet mogelijk om aankopen met spaarkorting te doen via de lidkaart, om Kinepolis-vouchers online te bestellen of om het spaartegoed via Mijn Gezinsbond te raadplegen. Alvast dank voor je begrip.

En er is nóg meer!
• Waterpret verzekerd bij de subtropische zwembaden van S&R. Leden van de Gezinsbond genieten het hele jaar door van 10 % spaarkorting op alle tickets en abonnementen. Geldig in De Meerminnen (Beveren), De Waterperels (Lier), Dommelslag (Pelt), Rozebroeken (Gent) en Olympia (Brugge).
• Beleef de magie van de 25ste verjaardag van Disneyland® Paris nog t.e.m. 1 oktober op het groot Strand van Oostende met Disney Sand Magic. Als lid van de Gezinsbond ontvang je 2 euro korting op vertoon van je lidkaart aan de kassa. Gratis voor kinderen t.e.m. 3 jaar.
• Tijdens het laatste weekend van september tonen een honderdtal floristen met meer dan 120.000 bloemen hun creaties op Fleuramour, Passion for flowers in de Landcommanderij van Alden Biesen. Leden van de Gezinsbond krijgen bij aankoop van één ticket een tweede gratis.