Nieuwsbrief 17 Augustus 2017

 

 

Wat heeft de Gezinsbond nu gedaan? We dingen mee naar de 15de De Standaard Solidariteitsprijs! Deze prijs creëert een uitgelezen kans om de wereld van het goede doel met die van de goede communicatie te laten samenwerken. Na een eerste jurering werden deze zomer 24 advertenties geselecteerd. Zo ook die van de Gezinsbond!

Een stem op onze advertentie is een stem op alle gezinnen in Vlaanderen en Brussel. Want de Gezinsbond is een bondgenoot die je wil bijstaan op elk moment in je leven. Met advies op maat, activiteiten die gezinnen dichter bij elkaar brengen en met gezinsvriendelijke voordelen. Zo strijdt de Gezinsbond elke dag voor de belangen van alle gezinnen, van alle ouders en vooral: van elk kind.

Stem op de Gezinsbond voor De Standaard Solidariteitsprijs.

Beleef de Griezeligste Gezinsdag op 21 oktober

Na Oostende, attractiepark Toverland en Mechelen, vindt de Gezinsdag van de Gezinsbond deze keer plaats in Bobbejaanland. Griezel mee met de Gezinsbond tijdens de halloweendagen! De hele familie -van de allerkleinsten tot de grootouders- kan zich uitleven: meer dan 40 attracties staan garant voor een dag boordevol plezier.

Profiteer van reuzekortingen op Bobbejaanland tijdens onze Gezinsdag op 21 oktober. Je lidgeld in één klap terugverdiend!
Bestel snel je tickets

Gezond eten, niet zo eenvoudig. Of toch?

Afgelopen voorjaar polste de Gezinsbond bij gezinnen hoe zij omgaan met voeding en beweging. Meer dan 2.000 moeders en vaders deden hun verhaal. Gezinnen willen graag gezond eten, maar ze verwachten daarbij meer steun van de media, de voedingsindustrie, maar ook van de overheid, scholen en werkgevers.

Wij bundelden de verhalen van deze ouders en onze voorstellen in een dossier dat je gratis kan downloaden.

Geniet van de laatste VakantieVlinders

De zomermaanden zijn nog lang niet voorbij. Beleef mooie momenten samen met je gezin en geniet van de laatste VakantieVlinders. Een bezoekje aan Magritte Experience, GaiaZOO, Openluchtmuseum Bokrijk, de Efteling…

Stuk voor stuk plezierige gezinsuitstappen mét korting. Speciaal voor leden van de Gezinsbond.

Bezoek het Bastogne War Museum

Dit unieke herinneringscentrum is gewijd aan de Tweede Wereldoorlog met een focus op de Slag om de Ardennen. Een meeslepende ervaring dankzij decors, getuigenissen en films. Voor het jonge publiek is er een speciaal parcours uitgewerkt met interactieve onderdelen.

Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % spaarkorting op een individueel ticket.
De grootste toeristische attractie in provincie Luxemburg

 

Workshops voor animatoren

Van 20 tot 22 oktober kunnen jongeren vanaf 15 jaar (én volwassenen!) deelnemen aan het vormingsweekend van AFYA en Gezinssport Vlaanderen, de jeugddienst en de sportdienst van de Gezinsbond. Doe mee aan tal van creatieve en sportieve workshops zoals kindergrime, ballonnen plooien of sjorinitiatie.

Kies zelf of je het hele weekend wil beleven of enkel op zaterdag naar Wijgmaal (Leuven) komt om je vaardigheden op te poetsen of nieuwe bij te leren. Als lid van de Gezinsbond geniet je van een kortingstarief.

Begin het nieuwe schooljaar Goedgemerkt!

Ga goed voorbereid naar school en bestel nu de handige en leuke naamstickers en kledinglabels van Goedgemerkt. Merk eenvoudig broodtrommels, drinkbekers, pennen, gymkleding, kleding en alle overige schoolspullen.

De labels zijn van de beste kwaliteit (ze gaan minimaal 200 wasbeurten mee) én kindvriendelijk. Bestel nu met 20 % korting op het hele assortiment van Goedgemerkt.

Gebruik kortingscode: GG-BOND-1708 (geldig t.e.m. 30 november ’17).
Bestel nu op www.goedgemerkt.nl

Sfeervol eindejaar in Vayamundo Houffalize

Kerst en Nieuwjaar vier je toch samen? Verras de ganse familie met een uniek kerstweekend in de Ardennen, sfeer gegarandeerd! Tijdens een ontspannen midweek ontdek je de leukste kerstmarkten in de buurt. Ze zijn beslist een bezoekje waard.

Vayamundo Houffalize baadt tijdens de kerstvakantie in pure gezelligheid. Er is ook heel wat te doen voor de kinderen in onze toffe Fossy Club.
Bekijk het volledige najaarsaanbod van Vayamundo

En er is nóg meer!
• Omcirkel 8, 9 en 10 september in je agenda want dan wappert de Schotse vlag boven Alden Biesen. Doedelzakbands, Highland Games en véél (kinder)animatie… Het Schots Weekend belooft weer een topper te worden! Leden genieten van 2 euro spaarkorting op tickets.
• De Gezinsbond maakt sinds kort deel uit van PANZA, het Perinataal Antwerps Netwerk Zwangerschap in Armoede. PANZA verenigt organisaties die werken met en voor zwangere en prille vrouwen in (kans)armoede. Zo helpt de Gezinsbond te streven naar toegankelijke en kwaliteitsvolle zorg voor alle zwangere vrouwen.
• Hoe toegankelijk is jouw kinderopvang? Doe mee aan onze bevraging. Een project in samenwerking met Caritas.