Busreis Zeebrugge GOSA 5 OKT 2023

Beste Gosa leden,

Ook dit jaar willen we aan onze Gosa leden de kans bieden te genieten van een dagje uit met de bus. En dit op donderdag, 5 oktober 2023

Wat staat er op het programma:

  • Om 10:00 uur worden wij verwacht in de haven van Zeebrugge. Daar krijgen we een uiteenzetting te horen en een filmprojectie te zien over de haven activiteiten. Daarna krijgen we met een gids een rondrit in de haven met onze bus. Dat alles duurt ongeveer 2 uur.
  • Daarna is het tijd om de inwendige mens te versterken, we nemen de lunch in “restaurant ’t Boerenhof” Knokke-Heist. Wat krijgen we daar aangeboden: aperitief, vol au vent met frietjes + drank + koffie
  • In de namiddag  verplaatsen we ons naar Brugge en bezoeken er de bouwerij “De Halve Maan”. Wij worden daar verwacht om 15:45 uur. De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten. De groep wordt in twee gesplitst, startend 5 minuten na elkaar. Na de rondleiding volgt nog een degustatie.

Daar enkel de bussen van de lijn in het centrum mogen rijden, zullen we ons te voet moeten verplaatsen van de parking bus naar de  brouwerij: maximum 10 minuutjes stappen en na bezoek terug naar de bus, nog eens 10 minuutjes.

Alle praktische informatie op een rij:

  • We verzamelen om 8:45 uur op “Frunpark” (ruime parking) Krekelmotestraat 62 Izegem.

Graag tijdig aanwezig zijn, we vertrekken stipt om 9:00 uur, zodat we tijdig in Zeebrugge ons havenbezoek kunnen beginnen.

  • De prijs voor de daguitstap alles inbegrepen is:

Leden: 65,00 Euro – Niet-leden 75,00 Euro

  • Graag eerst inschrijven bij Gerda Verhanneman per email: gerda.verhanneman@skynet.be of per telefoon: 0494/340682
  • Ingeschreven ben je na betaling op rekening Gosa Gewest Roeselare BE40 7310 2324 0363
  • Graag inschrijven vóór zondag, 1 oktober 2023
  • Thuiskomst voorzien rond 18:00 uur