HEROPSTART GEZINSBOND ACTIVITEITEN DADIZELE

Beste leden,

Iedereen hoopt dat het ergste achter de rug is . De corona maatregelen zijn in die aard versoepeld dat we stilaan terug kunnen dromen van activiteiten .

De gezinsbond Dadizele start terug , en we proberen om onze leden voor de resterende maanden van 2021 een aantal zaken aan te bieden .

Op 30 juni trakteren we traditiegetrouw de kinderen uit Dadizele van het kleuter en lager onderwijs op een namiddag, om het schooljaar af te sluiten . Dit jaar kunnen de kinderen genieten vanaf 14.30 tot 15.30 u van een goochelshow . Goochelaar Pimpernel laat je dromen en fantasie de vrije loop . Na de show trakteren we de kinderen op een frisdrankje en kunnen de ouders de kinderen ophalen . Onze bar is open .

Traditiegetrouw zetten we het verlof in met onze zomeravond fietstocht . Dit op 20 Juli . We fietsen samen op een gemoedelijk tempo, voor iedereen haalbaar , langs rustige wegen , een tochtje tussen 20 en 25 kilometer. Een bezemwagen rijd mee . Na de fietstocht trakteren we de deelnemers op een drankje , en toosten op een fantastisch verlof voor iedereen .

Eveneens volgens de traditie, wandelen we op 27 augustus de vakantie uit ons lichaam , een wandeling op een tempo dat voor iedereen doenbaar is . Na de wandeling wacht U een frisse pint of frisdrank .

In het najaar hebben we terug , in samenwerking met Seniornet workshops gepland . De eerste workshop gaat over kopen en verkopen op het internet, wat moet je weten, waar schuilen de gevaren …

Een tweede workshop is “haal meer uit je smartphone of je tablet”, 4 avonden waarop je een aantal zaken leert die het gebruik van tablet of smartphone nog handiger maken .

16 en 17 Oktober , tijd voor nostalgie . Wij hebben in de loop van 90 jaar Gezinsbond Dadizele heel wat fotomateriaal verzameld . Op 16 en 17 Oktober kan U een selectie hiervan bekijken op onze tentoonstelling . Onze bar is geopend om nog even na te praten met vrienden, of met mensen die u al lang niet meer zag .

De tweede handsbeurs gaat dit jaar terug door .

En, houd je alvast klaar voor onze HALLOWEEN . We griezelen in het speelbos en het bos van Marienstede . Een gesloten parcours, waarin kan genoten worden van onze halloween attracties op het parcours , en achteraf staat onze foodtruck-bar voor U klaar ,om nog even na te praten .

Onze sportactiviteiten starten ook terug op .

En , er komt een nieuwe sporttak bij . Wij starten met een dartsclubje . Interesse ? Laat het ons nu al weten , we houden u op de hoogte van de locatie en data .

Dus , allen welkom op onze activiteiten .

De voorzitter