ACTIVITEITEN NAJAAR 2020 Afdeling Dadizele

De gezinsbond Dadizele, probeert in deze moeilijke periode toch een aantal coronaproof activiteiten aan te bieden voor de leden .

De Halloween activiteit ,versier Uw woning, tuin , gevel, was een succes . Proficiat aan de deelnemers ! We zagen prachtige versieringen . En de winnaars werden reeds bedacht met een aantal mooie prijzen, waaronder waardebons Marhaba, waardebons boetiek Pina ,ect …

St Maarten kon dit jaar niet normaal doorgaan . Daarom heeft de Gezinsbond meegeholpen met de schoolactiviteit en snoep geschonken .

Sinterklaas, de jaren oude traditie, waarbij de Sint de kinderen en de ouders een bezoekje brengt, kan dit jaar ook niet , om de gekende reden . Daarom brengen we een kleurwedstrijd uit, waarbij 6 mooie prijzen te winnen zijn .

De winteravonden komen eraan . Daarom kregen de leden van ons een Quiz bezorgd . Deze kan ingevuld worden, en terugbezorgd worden aan ons secretariaat, Dirk Vandenbroucke, Guido Gezellelaan ,25 . Er is een prachtige kinderfiets te winnen, geschonken door Fietsen Peter Roelens

En tot slot : Trek je wandelschoenen aan , smeer je benen in . Vanaf 1 December kan je genieten van een mooie landelijke wandeling die zal starten aan het kantoor van de dienst Toerisme , en waarbij je de QR codes moet volgen .