vrijwilligers

Op een morgen , begin dit jaar werden we wakker, en de wereld zag er helemaal anders uit . Het corona virus heeft toegeslagen, en heeft heel wat verdriet, eenzaamheid met zich meegebracht . Maar ook het besef dat we moeten tevreden zijn met wat minder, met iets anders . Grote reizen zijn niet aan te raden, activiteiten buitenshuis daarentegen wel, met de nodige voorzichtigheid . Vele gezinnen zijn tot het besef gekomen dat we heel wat aangename activiteiten dicht bij huis kunnen uitvoeren .

De gezinsbond Dadizele, net zoals vele verenigingen heeft zijn activiteiten voor een groot stuk opgeborgen, en neemt momenteel ook een rustperiode tot wanneer de pandemie onder controle is .

Tijd om alles op een rijtje te zetten . Wij gaan op zoek naar actieve, creatieve mensen die bereid zijn mee te werken aan mooie activiteiten voor jong en oud, voor gezin , voor kinderen , voor jongeren . Bent U de persoon die vol zit van nieuwe creatieve voorstellen ,en die wil uitwerken (daarom niet gans het jaar door, maar volgens uw eigen mogelijkheden ), dan kan je steeds terecht bij ons . Wij staan open voor een vernieuwde werking . Wij hebben de mogelijkheden, we ondersteunen materieel en financieel om mooie activiteiten te organiseren . Dat kan van sport over creatieve , informatieve activiteiten tot daguitstappen, koken voor kinderen , voorstellingen, noem maar op .

. Indien interesse, geef een seintje aan Dirk Vandenbroucke , 056.50.96.79 of aan Johan Vandecasteele 056.50.61.33 .