koken met “daiselse kost “

In deze tijden van de corona -crisis, waar we allemaal binnen ons huisgezin blijven, er veel tijd over is om samen iets te doen , lijkt het ons leuk om een recept te proberen uit ons eigen kookboek “daiselse kost ” .

Het is niet alleen een leuke onstpanning om samen te doen, maar alle ingrediënten zijn plaatselijk te vinden . Je steunt er dan ook de plaatselijke handelaars mee .

Wil je een recept ? Maak een keuze uit soep, hoofdgerecht, dessert of bakken . Stuur een email aan johanvdc@telenet.be of vandenbroucke_dirk@skynet.be en vermeld de keuze tussen deze vier hoofdgroepen . Wij sturen je dan per email willekeurig een recept door .

En, na de bereiding ervan, stuur ons een foto met het resultaat of, stuur een foto van jij samen met de kinderen die aan het koken zijn .