11 OKTOBER 2020 – EEN GROTE DAG VOOR DE GEZINSBOND

Noteer nu reeds in Uw agenda ! Deze dag is niet te missen voor wie met het gezin, de partner, vrienden wil genieten van een ganse dag activiteiten, optredens, een foto-tentoonstelling, een lekkere lunch tegen betaalbare prijs .

Maar er is meer ! Wij organiseren die dag de pompeschitters-spelen !

Wie zich wil inschrijven als groep ( 5 personen ) , met een vereniging, of met de familie , of een vriendegroepje , en deelneemt aan deze ludieke spelen, kan een mooie prijs winnen . Er is ook een prijs voorzien voor de groep die het origineelst gekleed deelneemt . U kan zich niet reeds aanmelden bij Dirk Vandenbroucke , 056.50.96.79 of vandenbroucke_dirk@skynet.be .

Wat heb je nodig om deel te nemen ? Een goed humeur, gevoel voor humor, een beetje conditie …

Wij hebben de gegevens (naam voornaam en geboortedatum ) nodig van iedere deelnemer van de groep, de naam van de groep, contactpersoon en telefoonnummer +email . Dan noteren wij Uw deelname , en geven ten gepaste tijde de nodige informatie door .