De Gezinsbond op stap

17.09.2019 . Gosa Dadizele bezocht de luchthaven te Wevelgem .

Een enthousiaste groep van 24 personen was getuige van de verborgen hoekjes van de luchthaven .

Via de gebouwen van de luchthaven,waar we een uitgebreide uitleg kregen over de werking van de luchthaven , over de Shengen akkoorden, ging de rondleiding naar de bunker, waar men een prachtige tentoonstelling kon bezoeken . Gaande van de geschiedenis van het vliegtuig, met vertoning van een film, tot het bekijken van allerhande attributen met de nodige uitleg . Eveneens heel wat interessante uitleg over WO 1 en WO 2 en de luchtvaart in de streek .

zicht op een deel van de collectie in de bunker van de luchthaven
aandachtige luisterend naar de deskundige uitleg over de werking van een vliegtuig
mooi beeld van de inkomsthal van de internationale luchthaven