Avondwandeling met openluchtvertoning “captain fantastic “

We schrijven 30.08 . Een enthousiaste groep wandelaars genoot van onze jaarlijkse gezins-avondwandeling op rustige wegen . Nadat de moedige stappers terug waren aan het terras van het mooie Marienstede, werden de prijzen uitgedeeld van de “zoektocht naar de schat van Ridder Jan”, zoektocht in samenwerking met de dienst Toerisme . Hierbij mochten we rekenen op de aanwezigheid van onze burgemeester Ward Vergote en onze schepenen Nessim Ben Driss en Sherley Beernaert . De eerste prijs van de zoektocht ging trouwens naas Warre Parmentier uit de Beselarestraat 44 te Dadizele . Onze gelukwensen ! Daarna werd onze jaarlijkse eendagsprijs uitgereikt, eze keer na de wedstrijd verbonden aan onze toeristische uitstap naar de Zeboehoeve van Pieter Vercruysse . Delphine Vandenbroucke mocht de kinderfiets, geschonken door Peter Roelens, in ontvangst nemen . Eveneens onze gelukwensen .

Om 21.00 startte dan onze openluchtvertoning van de film “captain fantastic” , waarbij de aanwezigen onder de sterrenhemel, met hun eigen stoeltje , kussentje of dekentje genoten van deze prachtige film bij een frisse pint geschonken door onze bestuursleden .

U was er niet bij ? Dan maar volgend jaar ? Steeds de laatste vrijdag van de maand Augustus als afsluit van de vakantie !

En nu op naar de volgende activiteiten :

17.09 ons bezoek aan de luchthaven te Wevelgem .

28.09 garageverkoop

Meer info ?

Johan Vandecasteele 056.50.61

Dirk Vandenbroucke 056.50.96.79