Waarom je best lid bent van de Gezinsbond ?

Mensen vragen zich soms af, waaris het lidmaatschap van de Gezinsbond goed voor ?

Wel , het antwoord is heel eenvoudig . De gezinsbond, met de plaatselijke afdeling Dadizele, heeft een heel gevarieerd gamma van activiteiten . Deze kan je ontdekken op de pagina kalender 2019 . Wij zijn er zeker van dat U iets kan terug vinden wat U past .

Maar we zijn veel meer dat dat ! Uw lidmaatschapskaart is een spaarkaart . Bij de betaling van het jaarlijkse lidgeld van 40 euro, voor het gezin, krijg je bonnenboekjes . Deze bonnenboekjes bevatten kortingsbonnen voor heel wat zaken in de nabije omgeving . Gebruik deze bonnenboekjes, maar kijk ook welke handelaars aangesloten zijn bij ons spaarsysteem . Het levert U jaarlijks een heel mooi spaarbedrag op dat die opnieuw kan besteden bij een aankoop bij de aangesloten handelaars . De plaatselijke handelaars kan je eveneens terugvinden op onze website .

Een voorbeeld van het spaarsysteem : bij aankoop van een bril bij een aangesloten handelaar, betaalden wij 400 euro voor de montuur, en kregen 10 % spaarbedrag op onze kaart, wat betekent dat wij in éen klap ons lidgeld terug verdienden .

Gebruik ook Uw lidmaatschap voor een heel assortiment kortingen . Zo krijg je via je lidmaatschap ook een korting als je aangesloten bent bij telenet . Maar om alle voordelen terug te vinden, ook deze waarbij je korting krijgt op inkom bij pretparken, cinema, en nog vele andere ,kan je onze nationale website inkijken : www.gezinsbond.be waar alle voordelen netjes opgesomd worden .

Nog geen lid ? Dan kan je met een eenvoudige email op johanvdc@telenet.be of telefonisch op 056.50.61.33 een huisbezoekje aanvragen, om de administratie rond te maken . Aarzel dus niet , en schrijf nu in bij onze bloeiende en groeiende vereniging !