Waarom is de spaarkaart zo interessant ?

Iemand vertelde me vandaag : Ik moest een nieuwe bril kopen, straffere glazen . Dus keek ik als lid , naar het bonnenboekje van het Gewest Menen . Daar zag ik een optiek staan die een korting geeft op de spaarkaart .  Prima, ik kreeg door mijn lidmaatschap, korting op mijn spaarkaart voor maar liefst 40 euro . In éen klap mijn lidgeld terugverdiend dus !  

Maak dus gebruik van de bonnenboekjes die je van ons ontvangt !  En spaar een mooi bedrag samen, met de aankopen die je doet bij de aangesloten handelaars . 

Kijk op onze website naar de plaatselijke handelaars die aangesloten zijn . 

De bonnenboekjes voor 2019 zullen heel binnenkort in je brievenbus gedeponeerd worden door onze wijkmeesters .

Is je lidgeld voor 2019 nog niet betaald  ? Aarzel niet ! Doe dit meteen , dan ontvang je op tijd de bonnenboekjes, alsook onze activiteitenkalender 2019 .

Je kan trouwens op de nationale website www.gezinsbond.be met een zoekactie , de aangesloten handelaars over gans vlaanderen ontdekken . 

Maar je kan ook alle mogelijke kortingen ontdekken die je krijgt bij pretparken, de zoo, en nog vele andere !