Gosa uitstap 23 Oktober 2018 Oudenaarde -Adriaan Brouwer – centrum van de Ronde

Een enthousiaste groep deelnemers vertrok stipt om 09.00 smorgens met de bus richting Oudenaarde . Bij aankomst werden we verwelkomd door éen van de stadsgidsen, die ons meenam naar de unieke tentoonstelling rond de schilder Adriaan Brouwer . Rondleiding met heel wat interessante uitleg rond deze schilder, en de tijdsgeest waarin hij leefde . Smiddags werd de groep verwacht in de brasserie ’t peloton, waar we konden genieten van een lekkere lunch en koffie . In de namiddag het hoogtepunt van deze uitstap . Onder de deskundige begeleiding, vol anekdotes en weetjes rond de wielersport, van onze west-vlaamse wielerkampioen Johan Museeuw mochten we kennis maken met de geschiedenis van de Ronde Van Vlaanderen, het vlaamse monument in de wielersport . 

Wie wil genieten van de fotoreportage, schakelt even over naar onze fotopagina .