bestuur gezinsbond Dadizele

Beste,

De gezinsbond Dadizele leeft en bloeit .  Tal van activiteiten doorheen het jaar , voor elk wat wils, maken van onze vereniging een succesverhaal .  Wij hebben 2e handsbeurzen, Rommelmarkt, garageverkoop, we helpen sinterklaas een handje, we maken een zomerfietstocht, we houden een einde-vakantie kampvuur, we gaan met de bus op stap naar Oudenaarde, naar Zonnegloed, we geven toffe informatie avonden met thema’s rond Mocktail’s , rond de e-bike .  Of ons gezond ontbijt, de Vaderdag -picknick , en nog vele andere .Daarnaast hebben we heel wat sportactiviteiten . Onze zwemmertjes op woensdag en vrijdag, een succesverhaal, maar ook ons kleuter-turnen, de turnclub voor onze dames zijn een vaste in ons programma . Of ken je onze kinderopvangdienst al ? Binnenkort komen we met een volledig gedigitaliseerd systeem voor de dag ,om de aanvraag voor een kinderoppas nog makkelijker te maken .

Wij organiseren trouwens met het gewest Menen, waartoe Dadizele deel uitmaakt, ieder jaar een fantastische daguitstap, een fietstocht die zich dit jaar langs de Marcel Kint Route een (rustige) weg baant, waar we allen samen genieten van een picknick onderweg . Daarnaast kan je ieder jaar genieten van een voorjaarsoptreden, en in het najaar zorgen we voor een informatieve namiddag voor de Gosa leden . Inderdaad , Gosa, staat voor grootouders -kleinkinderen, want niet alleen onze jonge gezinnen staan centraal . We werken ook een aantal activiteiten uit voor +50 jarigen .Waarom zou je als jong gepensioneerde geen lid willen worden van een toffe groep actieve mensen . 

Met ons bestuur, waarvan iedereen wel iemand kent, werken we heel hard om deze activiteiten te laten plaats vinden . Belangrijk daarvoor is de continuïteit van ons bestuur , de werkgroepen die gevormd worden rond de activiteiten kunnen steeds nog enkele helpende handen gebruiken . Nieuwe mensen zijn een noodzaak om een vereniging verder te laten groeien . Nieuwe creatieve geesten, die andere activiteiten aanbrengen, en helpen om ook deze tot een succesverhaal te maken .  Voel jij je geroepen om mee te werken ? Heb je enkele toffe voorstellen ?

stoelIS DEZE STOEL IN ONZE VERGADERZAAL GERESERVEERD VOOR U ?

Aarzel dan niet, contacteer ons, en Dirk Vandenbroucke, secretaris, en ikzelf als voorzitter van onze afdeling, zullen U graag ontmoeten, om samen te overleggen, en in de mate van uw mogelijkheden in vrijetijdsbesteding, een invulling te geven aan uw voorstellen .

Maar ook, gewoon lid worden van onze afdeling, voor een bedrag van 40 € per jaar, waarmee je niet alleen korting krijgt op onze plaatselijke activiteiten, maar waarvoor je heel wat meer terugkrijgt, zoals kortingen over het hele land voor nationale activiteiten, pretparken, musea, en daarenboven bij een groot aantal handelaars via je gepersonaliseerde spaarkaart ook korting kan ontvangen . (neem een kijkje op ledenvoordelen ) . Zin om lid te worden ? vul dan de webmail in of contacteer ons . 

Je kan ons steeds bereiken, via email op 

johanvdc@telenet.be

Vandenbroucke_dirk@skynet.be

mvg

Vandecasteele Johan