slotactiviteit 10.000 stappenclash gemeentes

Beste,

Hierbij willen we graag een bericht van de gemeente Moorslede met U delen :

Zoals jullie wellicht weten doen we met de gemeente de ganse maand mei mee met de Vlaamse 10.000 stappenclash. Dit is een ‘wedstrijd’ waarin gemeenten om ter meest stappen zetten en waar we het op dit moment behoorlijk goed in doen. In onze categorie (10.000 tot 20.000 inwoners) staan we voorlopig op een 5de plaats op 98 gemeenten.

Met de gemeente en in samenwerking met het dienstencentrum Patria organiseren we een kleine slotactiviteit op woensdag 30 mei om 13u. Op die namiddag organiseren we nl. een wandeltocht van ongeveer 10 km (het koekuitwandelpad met uitbreiding tot in het centrum) met start op de markt en met aankomst in het dienstencentrum waar iedereen een drankje aangeboden zal krijgen en waar Tine nog een kleine verrassingsactie gepland heeft. Deelname is gratis en inschrijven niet noodzakelijk.

(bericht door Jens Pattyn diensthoofd burger en welzijn Moorslede )