‘De Bond’ vernieuwd + tal van vakantiekortingen + hoe bewuster tijd doorbrengen met je kinderen?

   
 
 
Deze week valt de vernieuwde ‘De Bond’ in je brievenbus. Vernieuwd? Jazeker! Je traditionele gezinskrant kreeg een make-over en is nu een maandelijks magazine. Zo sluit de Gezinsbond dichter aan bij gezinnen. In elk nummer wordt een actueel gezinsthema grondig uitgepluisd. In het januarinummer ontdek je alles over de combinatie van gezin, werk en zorg.

 

Gezinsactiviteiten, -uitstapjes en -voordelen vind je makkelijker dan tevoren terug. Net zoals antwoorden op de meest gestelde vragen door gezinnen én opvoedkundige info, handig gebundeld per leeftijdscategorie van het kind. Benieuwd? Houd de postbode goed in de gaten!

 
Bewuster tijd doorbrengen met de kinderen
  Op weg naar de crèche, naar school, naar het werk of de omgekeerde weg. We hebben geen tijd voor de kinderen. Of zo lijkt dat toch want volgens recente onderzoeken besteden we nu meer tijd met onze kinderen dan 50 jaar geleden. Dubbel zoveel zelfs.

 

Bewust(er) tijd doorbrengen met de kinderen, dat is de sleutel. Hoe? We geven enkele tips op GoedGezind.be!

  Zo begin je eraan
 
Voortaan lees je je favoriete magazines met korting
  Geniet als lid van de Gezinsbond van 10 % spaarkorting op een jaarabonnement voor:

  • Knack: de wekelijkse actualiteit doorgelicht. Inclusief Knack Weekend en Knack Focus.
  • Bodytalk: krijg info over wat je kan doen om gezond en gelukkig te leven.
  • Plus Magazine: een klare kijk op de wereld van 50-plussers.
  Bestel nu je jaarabonnement
 
Wacht nog met afkopen studiejaren voor je pensioen!
  Sinds kort kan je de studiejaren vanaf het jaar dat je twintig werd, laten meetellen voor je pensioen. Dat kost je een fiscaal aftrekbare bijdrage van 1.500 euro (1.275 euro voor ambtenaren) per studiejaar.

 

De Gezinsbond raadt aan om hiermee te wachten tot maart ’18. Pas dan kan je op mypension.be simuleren of je daardoor netto meer pensioen krijgt. Voor pensioenen in de fiscale gevarenzone wordt immers elke extra euro volledig wegbelast. Koop zeker geen studiejaren af als je netto niet vooruit gaat.

  Lees meer over je pensioen
 
Gezinsvakanties tegen scherpe prijzen

  Bij Gezinsvakantie-Familiatours vind je een grote keuze aan kind- en gezinsvriendelijke vakanties. Zoals een week aan zee in vakantiecentrum Reigersnest of een weekend in het Limburgse groen in De Bosberg.

 

Sinds kort krijg je spaarkorting als je een Landal GreenParks-vakantie boekt bij Gezinsvakantie-Familiatours. Met 80 bungalowparken in 9 landen zit er voor iedereen wel wat bij: strand, bos, heide of bergen. Boek snel je vakantie en maak samen prachtige herinneringen voor later.

  Boek nu je vakantie
 
Assistentiewoningen met zicht op jachthaven en groen
  Het gevoel van een appartement, het comfort van een assistentiewoning. Park Aan Zee is de gedroomde thuis voor levensgenieters die de stap naar meer comfort willen zetten. Heb je later meer zorgen nodig? Dan woon je meteen goed. En dat op de mooiste locatie van Zeebrugge, direct aan de jachthaven en een mooi aangelegd park.

 

Ontdek hier het aanbod.

 
En er is nóg meer!
  • Zet de paasvakantie al feestend in en ga op 30 en 31 maart naar de MNM Back To The 90’s & 00’s in het Antwerps Sportpaleis. Bestel je tickets met 5 euro spaarkorting!
  • Deze zomer hebben jij en je kinderen geen reden meer om thuis te blijven. Gezinssport Vlaanderen en AFYA, de sportdienst en sportieve jeugddienst van de Gezinsbond, bezorgen jou en jouw kroost een pak vakantieplezier op hun actieve vakanties voor gezinnen en sportieve kampen voor kinderen. Bovendien geniet je als lid van tal van mooie kortingen en voordelen.