familie fakkeltocht & Kerstboomverbranding Za 6 Jan 2018

Beste dorpsgenoot,
Na het succes van vorig jaar willen we met de oudleiding van Chiro Dadizele (of kortweg OLD) ook 2018 warm en sfeervol inzetten. We nodigen je hierbij graag uit voor onze nieuwjaarswarmte die doorgaat op zaterdag 6 januari 2018 in het domein Mariënstede.
We starten om 17u met een gezellige familiefakkeltocht. Deelname hieraan is gratis.
Na de tocht wordt ons nieuwjaarsvuur ontstoken.
Met een lekker biertje, een goed jeneverke, een kop (irish) koffie of chocolademelk kun je nieuwjaarswensen en voornemens met vrienden en buurtbewoners uitwisselen. Voor de kleine honger of grote goesting zitten er ook hartige hapjes in ons aanbod.
Wie zijn of haar afgedankte kerstboom meebrengt, krijgt in ruil een gratis consumptie.
Je boom mag ook vanaf 13u30 naar Mariënstede gebracht worden.
We wensen je alvast een zalig Kerstmis en spetterend eindejaar!
Graag tot dan,

fakkeltocht