Onze afdeling Dadizele

Het werkjaar 2017 nadert stilaan zijn eindpunt  . Onze afdeling heeft nog een paar activiteiten op het programma .  Ondertussen krijgen de leden 2017 de vraag tot betaling van het lidgeld 2018 in de post . We danken in ieder geval onze talrijke leden voor het lidmaatschap, de opkomst bij onze activiteiten, en hopen met ons gevarieerd programma 2018 , het succes van 2017 te evenaren en zelfs nog te verbeteren . 

2017 was een jaar waarin we prachtige activiteiten hadden, zoals onze 2e handsmarkten, onze fietstocht, onze halloween-tocht, de Gosa dagreis van het Gewest naar de stad Lier, met daarnaast nog tal van mogelijkheden voor de actievelingen onder ons , zoals kleuter- en kinder-turnen, dames-turnen, badminton, maar ook onze zwembondjes, die een groot succes zijn geworden , waardoor we nu ook op Woensdag een aanbod hebben .                                                     Aarzel niet om info te vragen ! Er zijn nog een aantal plaatsen vrij op Woensdag .

Naast de activiteiten, zijn er ook de talrijke kortingen bij lidmaatschap.

Ken je trouwens onze kinderoppasdienst ?

Ons programma 2017, de sportmogelijkheden, de kortingen, de aanvullende diensten en de foto-reportages kan je alle info onze deze website terugvinden . 

Onze afdeling Dadizele bloeit en groeit . Wie  creatief is, en wenst te helpen als vrijwilliger, of als bestuurslid ons team wenst te versterken kan zich steeds richten tot ons secretariaat Vandenbroucke_dirk@skynet.be . We zullen U graag te woord staan . Dit kan zowel wat betreft de jonge gezinnen als voor de grootouders-kleinkinderen . 

Bent U nog geen lid ? Aarzel niet, kijk op onze website en ontdek de vele voordelen door het lidmaatschap .  Interesse om lid te worden van onze afdeling ? Stuur dan het webformulier ingevuld terug, en wij regelen alles .