Nieuwsbrief

De nieuwsbrief werd weer afgeleverd . Wie de nieuwsbrief nog niet ontvangt, kan dat laten weten per email  . Zie www.gezinsbond.be .

Mis de interessante artikels en aanbiedingen niet !

Heb je nog wat inspiratie nodig voor een leuk uitje met het hele gezin?
Haal het beste uit de zomer want ook dit jaar staat de Gezinsbond voor je klaar met leuke gezinsactiviteiten aan een voordelige prijs.
Je vindt alvast enkele voordelen in deze nieuwsbrief maar neem ook een kijkje naar het volledig overzicht.

Nog op zoek naar een leuk zomerkamp?

AFYA, de sportieve jeugddienst van de Gezinsbond, voorziet op een aantal kampen extra plaatsen. 5 Tot 18 jarigen kunnen zich nog inschrijven voor een spannend kamp in België. Voor elk wat wils, met de thema’s: avontuur, dieren, sport & taal, sportkicks, techniek & multimedia of waterfun. Tot op kamp!

Als lid van de Gezinsbond geniet je van €40 korting op de kampen met overnachting en €15 op de kampen zonder overnachting.

 

Heb jij een puber in huis? Dan heb je vast al ervaren hoe tieners geregeld worstelen met hun emoties en hun lichaam. Ze worden onzeker over hun uiterlijk en ervaren heel wat druk van leeftijdsgenoten en sociale media. Hoe ga je hier als ouder mee om? Probeer je de houding van je tiener positief te beïnvloeden? En hoe pak je dat aan?

In het najaar organiseert Gezinssport Vlaanderen in samenwerking met BOS+, Natuurpunt en de Gezinsbond een natuurbeleving aan zee of in de Ardennen. Met het hele gezin strandjutten, sterren kijken, een zeeroverstocht houden, overleven in de duinen en garnaalkruien? Dat kan op het uitwaaiweekend aan de Westkust.

Kies je liever voor een verkenning in het bos? Dat is de actieve bosmidweek in Houffalize iets voor jou. (Foto: Claude Willaert ©)
Ga mee op uitwaaiweekend of bosmidweek

Onderhoudsbijdragen voor kinderen bij een scheiding zijn een recht. Ze worden uitgesproken door een rechter of onderling overeengekomen tussen ouders. Alimentatie maakt vaak het verschil tussen rondkomen of niet, zeker voor alleenstaande ouders. De Gezinsbond wil graag weten hoe het bedrag werd bepaald, en of ex-partners afspraken naleven. Krijg jij alimentatie of werk je met een kindrekening?

Mijn dochter wordt gepest op sociale media

“Twee maanden geleden zag ik haar gedrag veranderen. Ze stond stijf van de spanning. Uiteindelijk heeft ze me verteld wat er aan de hand was. Mijn dochter van 16 jaar wordt gepest op sociale media.”

Helaas komt deze situatie maar al te vaak voor en als ouder sta je machteloos.

Bofrost* zomerpromotie
Bofrost* is dé specialist in het aan huis leveren van ijsjes en vele andere vriesverse producten in de beste condities! Zo blijft de koudeketting verzekerd. Dit is van zeer groot belang voor de kwaliteit en de smaak.

Je kan nu éénmalig genieten van een exclusieve ijspromotie aan slechts €30 i.p.v. €39,10 die wij bovendien gratis bij jou aan huis afleveren op het moment dat het je past.
Geniet van de zomerpromotie

En er is nóg meer!
• Storms Expo vertelt het verhaal achter de storm. Een bezoek aan dit themapark is een avontuurlijke ontdekking waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. Je ondervindt alles letterlijk aan den lijve. Leden van de Gezinsbond genieten tot € 4 spaarkorting per ticket.
• Maak een reis door de tijd bij Historium. Volg het spoor van de uiltjes en ga op speurtocht doorheen de middeleeuwen via het gloednieuwe Family Trail. Leden van de Gezinsbond krijgen 15 % spaarkorting op tickets.
• Met oma en opa op vakantie? Dat kan in de vakantiecentra van de Gezinsbond. Scherpe prijzen en enorm veel activiteiten. Ontdek de oma en opa-themavakanties in De Bosberg en Reigersnest.
• Werk en gezin combineren, hoe pak jij dit aan? Zijn je werkdagen een plezier of een race tegen de tijd? KU Leuven en Markant vzw organiseren hierover een bevraging.