De nieuwsbrief is terug beschikbaar .

 

 

De zomer is in aantocht. Tijd om leuke gezinsuitstappen te plannen! In deze nieuwsbrief geven we je alvast een paar tips. Voer voor verhalen! Heb jij eentje over een ervaring, een leuke activiteit of een weetje dat je dankzij de Gezinsbond meemaakte? Laat het ons weten en maak kans op een leuke prijs.

Houd volgende week je mailbox goed in het oog.
Dan verschijnt een extra nieuwsbrief met een zalig zomers aanbod!

Wij vragen 20 dagen

Negen op tien van de mama’s en acht op tien van alle papa’s en meemoeders vinden 10 dagen geboorteverlof te weinig. De Gezinsbond en de Vrouwenraad willen 20 dagen geboorteverlof voor alle papa’s en meemoeders. De huidige regeling voor werknemers volstaat niet. Zelfstandigen hebben zelfs geen recht op geboorteverlof. Dit moet worden rechtgezet.

Ben je het eens met ons voorstel? Teken dan onze petitie.
Teken de petitie

Zoektochtplezier in Turnhout

Het is traditie geworden: tijdens de zomermaanden nemen we je mee voor een zoektocht in een Vlaamse stad. Dit jaar is Turnhout aan de beurt. Ontdek de troeven van de speelkaartenstad met een van de vier zoektochtformules: via geocaching of kies een wandel-, fiets- of kinderzoektocht. Een organisatie door Gezinssport Vlaanderen, de sportieve dienst van de Gezinsbond.

Krijg je er niet genoeg van? Dit jaar kan je de zoektocht combineren met de Gouden Carolus-zoektochten in Mechelen. Doe mee en maak kans op een van de vele prijzen.
Wie zoekt, die wint

“Zij is begonnen!” Wat als broer en zus wéér ruzie maken?

“Mama! Hij trekt aan mijn haar.”
“Zij is begonnen!”

Het ene moment zijn je kinderen braaf aan het spelen, het volgende moment is het oorlog. Al die ruzies tussen broers en zussen: hoe kan je ermee omgaan?
Ga verder naar het artikel

 

Bilzen Mysteries, Alden Biesen in vuur en vlam

Bilzen Mysteries is een nachtelijk belevingsparcours in de landcommanderij van Alden Biesen. Met een tablet in de hand en een hoofdtelefoon op je oren, katapulteert de videowalk je terug in de tijd. De Heer van Biesen -meesterlijk vertolkt door Jan Decleir- is je gids op het sprookjesachtige kasteeldomein.

(Foto: Jo Exelmans ©)
Ontrafel het mysterie

Koop nu een nieuwe Renault-gezinswagen uit voorraad

Bij Renault vind je een uitgebreide keuze aan nieuwe stock-modellen: Scenic, Grand Scenic, Espace, Clio Grandtour, Megane en Talisman. Deze zijn onmiddellijk leverbaar. Je profiteert van een niet te versmaden stockpremie die tot 2.400 euro kan oplopen! Ben je lid van de Gezinsbond? Dan krijg je daarbovenop nog eens 100 of 200 euro spaarkorting.

Op outlet.renault.be/nl vind je tot eind juni meer dan 1.000 nieuwe, onmiddellijk beschikbare Renault-modellen tegen uitzonderlijke voorwaarden.

Win een fotoshoot voor het hele gezin

Hoera, het seizoen van aardbeien, frambozen, kersen en allerhande bessen is weer aangebroken! Dit zomerfruit is heerlijk, kleurrijk en geknipt als gezonde snack. En ook de allerkleinsten zijn er dol op. Kijk maar even mee!

Weet jij hoeveel peuters de show stelen? Neem dan deel aan de wedstrijd en win een fotoshoot voor het hele gezin.

En er is nóg meer!
• Na het succes van ’14-18′, komt Studio 100 met een opvolger: de musical ’40-45′. Deze vertelt het verhaal over het verzet in Vlaanderen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Leden van de Gezinsbond genieten een vroegboekkorting van 10 % + een spaarkorting van 10 %.
• Een gezellig tuin- of buurtfeest? Dan mag een mooie feesttent niet ontbreken! En waarom een tent huren als je er eentje kan kopen voor slechts een fractie meer dan de huurprijs? Leden van de Gezinsbond krijgen 10 % spaarkorting op tenten aangekocht bij TecTronic Feesttenten.
• Ontdek de geheimen van de zee in Seafront, het maritiem themapark in Zeebrugge, tijdens het startweekend op 1 en 2 juli. Je krijgt 3 euro spaarkorting per ticket, een welkomstdrankje, een boterkoek, een gratis rondleiding… Kortom, plezier voor het hele gezin! Graag vooraf inschrijven.

In de toekomst willen wij je blijven informeren, ook via e-mail. We volgen hierbij steeds de regels van onze privacy-disclaimer. Je kan deze raadplegen via volgende link: www.gezinsbond.be/privacy.

Je kan je persoonlijke gegevens nagaan, wijzigen en updaten via mijn.gezinsbond.be.