Yongo ! Leer je kinderen sparen en beleggen !

Leer je kinderen sparen en beleggen met Yongo !

sparen en beleggen yongo

De gezinsbond is al jaren bezig met het thema “financiele geletterdheid” . Net als Yongo willen we de kinderen en jongeren beter begeleiden in hun financiele activiteiten . Kinderen hebben grote dromen. Je zoon wil graag een nieuwe spelconsole voor zijn communie, je dochter kijkt uit naar een grotere fiets . Met het handige spaar- en beleggingsplatform Yongo kunnen vrienden en familie sparen en beleggen voor de dromen van je oogappel . Bovendien leren kinderen via Yongo al vroeg de waarde van geld . Ze ontdekken hoe ze hun wensen en dromen stap voor stap kunnen realiseren door een centje aan de kant te leggen . Hoe werkt het ?

Meer info op www.yongo.be

En er is nog goed nieuws ! Schrijf je in als lid van de gezinsbond voor Yongo ? Dan krijg je alvast 20 euro op de lange termijn cadeau .

Meer info 02.664.03.80 of op yongo@aginsurance.be