Eindejaarsactiviteiten

De Gezinsbond Dadizele, wil zijn leden aanmoedigen om gedurende deze donkere winterperiode, toch actief te zijn, met oog voor de geldende corona maatregelen .

  1. Volgende week krijgen de leden de flyers in de brievenbus gedeponeerd . Een eerste flyer is deze van de QR code wandeling . Scan de QR code, en start op het aangegeven punt . De wandeling is volledig uitgetekend met QR code, dus voor de kinderen altijd leuk om deze te scannen met hun smartphone, en de weg te wijzen aan de ouders .
  2. We hebben een opdrachten-kerstvakantie-kalender-spel . Het spel bestaat erin om een aantal opdrachten, 16 in totaal uit te voeren binnen je eigen gezinsbubbel . Kies eerst een leuke, zotte ,originele teamnaam, typisch voor je gezin . Voer de opdrachten uit , en maak van elke opdracht één of meerdere foto’s . Beleef vooral zot veel plezier . Hoe krijg je de opdrachten ? Je stuurt een email aan johanvdc@telenet.be met je gegevens(naam , voornaam en adres ) , ook lidnummer , wij sturen U de pdf met de opdrachten . Je foto’s mag je sturen aan het zelfde email , of je mag ze in blok sturen met Wetransfer . Wij van onze kant maken op onze website een aparte pagina en posten de mooie foto’s ! Leuke kerstvakantie opdrachten voor groot en klein, jong of oud .

Fijne feestdagen toegewenst vanwege het afdelingsbestuur Dadizele !