De Gezinsbond op de sportieve toer . Het nieuwe seizoen begint !

Deze week , met 1 September zijn de scholen weer gestart , maar ook de Gezinsbond schiet weer uit de startblokken .

We bieden een aantal sporten aan voor groot en klein, recreatief en gezellig met vrienden .

Onze dames turnen iedere maandag avond tussen 20 en 21 uur in de turnzaal van onze basisschool in de Ledegemstraat . Deze lessen gaan door van September tot en met juni, behalve tijdens de schoolvakanties

Onze badminton club is ook weer gestart . Iedere maandag avond tussen 19.45 en 21.45 kan U met familie , vrienden op eigen tempo en vermogen genieten van een sportief uurtje badminton . Dit gaat door in de Sportskeure . Deze activiteit gaat door van Januari tot December, ook tijdens de schoolvakanties .

Maar ook voor de kinderen zijn we druk in de weer :

Onze zwembondjes ,zwemmen op woensdagnamiddag en op vrijdagnamiddag, busvervoer en begeleiding voorzien naar en van het zwembad te Moorslede

Onze kleuters turnen op maandagavond en op donderdagavond in de turnzaal van onze basisschool .

Voor alle info rond onze sportactiviteiten , neem contact op met ons secretariaat : Dirk Vandenbroucke 056.50.96.79

Bent U echter bezig met vrienden of familie met nog een andere recreatieve sport ? Gaan jullie met een klein groepje fietsen , of doen jullie op regelmatige basis een wandeltocht ? Misschien wil je wel met een aantal Cub spelen, of petanque ? Aarzal niet en neem contact met ons op ! Waarom sluiten jullie niet aan bij onze groep sportievelingen , en genieten jullie van een verzekering ? Dit kan alleen maar voordelen bieden !