DIERENPARK ZONNEGLOED VLETEREN

 

Een geheugensteuntje . 

Onze busreis naar het prachtige dierenpark Zonnegloed te Vleteren , gaat door op 11 April 2018 . Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar . Aarzel niet , en trek met de (klein)kinderen mee naar dit verassend mooie dierenpark met een diversiteit aan wilde dieren .  En profiteer van de uitleg door de bezieler van het park , tijdens de rondleiding . 

Wil je achteraf genieten van een lekker pint ,een heerlijke pannenkoek, dan is er tijd en mogelijkheid voorzien in de gezellige cafetaria , terwijl de kinderen kunnen nagenieten in de overdekte of de buitenspeeltuinen . Of ze kunnen ondertussen een ponyritje maken .

Kijk even op de website van het dierenpark :https://www.dezonnegloed.be/nl  en je zal overtuigd zijn van deze mooie uitstap .

Wees er snel bij , de plaatsen zijn beperkt !

Voor het bestuur 

Vandecasteele Johan