WEDSTRIJD !!!

Beste leden,

U bent op onze nieuwe website van de afdeling Dadizele . Deze staat sinds eind Juni 2017 online . Deze gelegenheid willen we niet zomaar laten voorbijgaan. Daarom bieden we onze leden de kans om mee te doen aan onze wedstrijd . Ergens op de nieuwe website staat een animatie verborgen, met de afbeelding van een kind en een beertje op een wip ( zie voorbeeld )

wedstrijdAan U om de exacte plaats te bepalen en mee te dingen naar een aantal mooie prijzen .

De winnaars zullen gepubliceerd worden op de website .

Wedstrijdvragen :

  1. Omschrijf de precieze plaats waar u deze animatie aantreft .
  2. Hoeveel correcte antwoorden zullen we ontvangen tegen woensdag 25 oktober 2017, 12.00 uur

Mail uw antwoorden door naar johanvdc@telenet.be ,of post de flyer terug op Millesteenstraat , 26, Dadizele, voorzien van de antwoorden op beide vragen, samen met uw naam en adres, telefoonnummer en email.

Te winnen prijzen :

  1. Kinderfiets van bvba Fietsen Roelens (inruilbaar)
  2. van 2e tot 10e prijs : waardebon 10 € -inruilbaar bij Spar Dadizele

Veel succes !